Skip links

aktivnosti v teku

Preobrazba organizacije s spletnimi orodji

Kaj se je dogajalo in kako, je opisal izvajalec, mag. Dušan Vrban z ekipo podjetja Kainoto, d.o.o. na tej povezavi pregledno, kratko in jedrnato. Rezultati so  vidni na uradni spletni strani Petka za nasmeh, tudi na tej povezavi na novico o delavnici.

 

Najava programa pred izvedbo:

Izbrali bomo neprofitno organizacijo (dobrodelno društvo, klub), ki ji bomo v mešani ekipi pomagali do bolj učinkovitega ter posledično uspešnega dela. K sodelovanju ste vabljeni interesenti za komunikacijo, programiranje, oblikovanje, video in foto produkcijo in drugi, ki bi želeli v svoji karieri ustvarjati sodobne organizacije.
Pri delu bomo uporabljali različna sodobna informacijska orodja, ki so nam na razpolago in jih bomo medsebojno povezali: Orodja za analizo podatkov, Google Apps (z razvojem in programiranjem v Scripts), Blogger, WordPress, MailChimp, družabna omrežja ali druga orodja za spletne komunikacije in organizacijo dela ter programske rešitve za oblikovanje in produkcijo.
Člani ekipe se bodo posvetili tistim delom, ki jih najbolj zanimajo.
Kompetence, pridobljene pri tem, bodo ključne za vodenje v 21. stoletju. Udeleženci bodo spoznali možnosti, ki se odpirajo v povezovanju sodobnih informacijskih orodij. Ob tem bodo zaznali svoje sposobnosti in pomen drugih članov ekipe. V stiku z organizacijo iz stvarnega sveta bodo spoznavali omejitve, ki jih družbeno okolje postavlja tehnološkim rešitvam in kako te ovire premostiti.

Izvajalec: mag. Dušan Vrban, Kainoto d.o.o.

Kraj izvedbe: Mariborska razvojna agencija

Čas izvedbe: 16. – 18. 3. in 30. 3. – 1. 4. 2018

Return to top of page